Afvalbakken

Afvalbakken zijn onmisbaar op de werkvloer om afval te kunnen verzamelen, scheiden en afvoeren. Het CleanDeal-assortiment bevat daarom afvalbakken van allerlei merken als Allibert, Carro, Rubbermaid, Katrin, Kimberly Clark, Satino, Tork en Vileda.

Tot het gamma behoort zonder twijfel een afvalbak, geschikt voor uw bedrijfssituatie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een afvalbak voor een industriële omgeving, dan is een eenvoudige afvalcontainer ideaal. Zoekt u daarentegen eerder een kleinere afvalbak voor op kantoor, dan kijkt u beter onder de pedaalemmers en prullenbakken. Snel een draagbare afvalbak nodig op uw bedrijfsevenement? Dan is een vouwbare afvalzakhouder of een variant op wieltjes geschikt. En zelfs afvalbakken voor het sanitair, vuilnisbakken voor buiten en de toebehoren zijn bij CleanDeal te verkrijgen.

Het gaat bovendien om afvalbakken in alle soorten en maten: groot of klein, vierkant of rond, met of zonder deksel en voor binnen of buiten. De inhoud van de afvalbakken varieert van 1,5 liter tot 189 liter en alle gangbare formaten ertussenin. Ten slotte is er ook een verschil in kleur. Als u op zoek bent naar een afvalbak die meer in het zicht wordt geplaatst, kan dat namelijk van groot belang zijn. U heeft dan ook de keuze uit heel wat kleuren: aluminium, rvs, antraciet, beige, blauw, geel, grijs, groen, rood, wit of zwart.

lees meer
Vileda Hera pedaalemmer, kunststof, zwart, inhoud 85 liter, 49 x 39 x 79 cm. Ideaal voor HACCP-omgevingen.
145,-
Vileda Vileda
Afvalbak type Mistral
Afmetingen: 40 x 30 x 69 cm
Inhoud: 50 liter
Kleur: Soft grey
18,99
Allibert Allibert
• Systeem: Dameshygiëne
• Afmetingen: 360x240x170 mm
• Inhoud: 8 liter
46,99
Katrin Katrin
Deksel met ronde trechteropening in blauw voor de Vileda Geo vuilbak van 55 en 70 liter, voor gescheiden afvalinzameling, ruimtebesparend vormgegeven.
25,99
Vileda Vileda
Kunststof vuilbak, 10 liter.
9,99
Swing-Fix Swing-Fix
Pedaalemmer wit, inhoud 3 liter. Met kunststof binnenemmer.
9,99
Overig Overig
Pedaalemmer mat-chroom, inhoud 5 liter, met kunststof binnenemmer.
15,99
Overig Overig
Vileda Hera pedaalemmer, kunststof, zwart, inhoud 60 liter, 39 x 39 x 69 cm. Ideaal voor HACCP-omgevingen.
103,-
Vileda Vileda
Kunststof vuilbak, 50 liter.
15,99
Swing-Fix Swing-Fix
Rubbermaid vierkante container blauw, inhoud 87 liter
75,99
Rubbermaid Rubbermaid
Tork Compact Box wit
Compact-Box, Tork Bin, compact afvalbakje met deksel, kleur wit
60,99
Tork Tork
Extra grote 30 liter Brabantia pedaalemmer, wit. Hoogwaardige materialen, solide en reukdicht deksel, uitneembare binnenemmer en meer.
73,99
Brabantia Brabantia