Kent u het CleanDeal-gamma al?

Naast schoonmaakproducten van verscheidene merken bevat het CleanDeal-assortiment ook een aantal producten van eigen merk. Het zijn stuk voor stuk professionele en kwalitatieve producten, gecreëerd door onze specialisten. Desalniettemin zijn ze scherp van prijs.

Waarom schoonmaakproducten van CleanDeal kopen?

Het CleanDeal-assortiment is erg breed. Tot het gamma behoren zowel interieur-, sanitair-, badkamer- en vloerreinigers als vlekverwijderaars: dé ideale combinatie voor de reiniging van elke omgeving. Bovendien is er daarbij de keuze uit dagelijkse reinigers voor de alledaagse schoonmaak en periodieke reinigers voor vervuiling die niet zomaar verwijderd kan worden.

Weet u niet waarvoor en hoe onze producten te gebruiken? Hier vindt u enkele tips:

Interieurreinigers:

Int365


Int365 is een dagelijkse interieurreiniger voor de reiniging van het gehele interieur. Hij is meer bepaald geschikt voor het verwijderen van vervuiling als zand, stof en zout van raakvlakken, glas en meubilair. Het product is bovendien vrij neutraal en daarom niet schadelijk voor waterbestendige oppervlakten.
pH: 8-9
Geur: citroen
Inhoud: 1L of 5L

Int 52

Int52 is gezien zijn hoge pH-waarde een periodieke, krachtige ontvetter die organische vervuiling oplost. Enkele voorbeelden zijn koffie, olievlekken, margarine, vingerafdrukken, eigeel en bloed.
pH: 13
Geur: citroen
Inhoud: 1L of 5L

Spray365

Spray365 is ten slotte ideaal voor het reinigen van glanzende oppervlakken. Hij zorgt voor een glanzend effect op spiegels, ramen, hoogglansmeubels, enzovoort. Ook is het een goede ontvetter.
PH: 10-11
Geur: ammoniak-achtig, geparfumeerd.
Inhoud: 500 ml

Sanitairreinigers:

San365

San365 wordt gebruikt als dagelijks reinigingsmiddel voor sanitaire ruimtes en verwijdert dagelijkse vervuiling als lichte kalkaanslag en tandpasta.
pH: 3-4
Geur: licht geparfumeerd
Inhoud: 1L of 5L

San52

San52 is een periodiek reinigingsmiddel om zeepresten en huidschilfers in de badkamer te verwijderen. Bovendien ontvet het product ook.
pH: 10-11
Geur: citroen
Inhoud: 1L of 5L

Decalc 52

Decalc52 kan gebruikt worden voor het sanitair. De krachtige ontkalker is te gebruiken voor het verwijderen van kalkaanslag in toiletpotten, lavabo’s, kranen, douchewanden en afvoerputjes. Het product is echter niet geschikt voor niet zuurbestendige oppervlakten als travertin, marmer en andere kalkstenen.
pH: <1
Geur: geparfumeerd
Inhoud: 750 ml

Vloerreinigers:

Het CleanDeal-gamma bevat zowel een dagelijkse als periodieke vloerreiniger.

Floor365

Floor365 verwijdert dagelijkse vervuiling zoals schoenstrepen, zand, stof en strooizout.
pH: 4-5
Geur: geparfumeerd
Inhoud: 1L of 5L

Floor52

Floor52 is een krachtige ontvetter, geschikt om huidschilfers, olievlekken, zetmeel en bloed te verwijderen.
pH: 13
Geur: citroen
Inhoud: 1L of 5L

Van het CleanDeal-pakket maken dus zowel alkalische (pH>7) als zure (pH<7) producten deel uit. De alkalische reinigingsmiddelen, als zeep en wasmiddelen, zorgen ervoor dat vetten oplossen. Zure producten kunnen dan weer kalkaanslag en roest verwijderen. Beide types producten mogen echter nooit gemengd worden aangezien ze zo hun werking verliezen. Bovendien is het ook aan te raden om handschoenen te gebruiken.

Een propere ruimte die u met een gerust hart kunt gebruiken, is goed voor uw gemoed. Bestel daarom snel één van onze schoonmaakproducten en ervaar zelf de kwaliteit ervan.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantendienst.