De perfecte afvalbak voor uw omgeving

De perfecte afvalbak voor uw omgeving

Welk type afvalbak kies ik?

Afvalcontainer

Het CleanDeal-gamma bevat afvalbakken voor elke bedrijfsomgeving. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een afvalbak voor een industriële omgeving, dan is een eenvoudige afvalcontainer ideaal. Afvalcontainers zijn ideaal voor bedrijven of particulieren die een groot volume afval moeten verzamelen, scheiden en afvoeren. Bent u op zoek naar een verplaatsbare afvalcontainer? Dan zijn rolcontainers met wieltjes de juiste keuze. Afvalcontainers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat de container geschikt maakt voor plaatsing binnen of buiten. Ook is het materiaal makkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk.

Zoekt u daarentegen een kleinere afvalbak voor op kantoor, dan kijkt u beter onder de pedaalemmers en prullenbakken. Pedaalemmers zijn ideaal voor sanitaire ruimtes, keukens van horecazaken,…
Aangezien u ze kunt openen zonder de emmer aan te hoeven raken met uw handen, zijn ze erg hygiënisch. Prullenbakken nemen op hun beurt relatief weinig ruimte in en kunnen makkelijk naast een bureau geplaatst worden.

Pedaalemmers
vouwbare afvalzakhouder

Snel een draagbare afvalbak nodig op uw bedrijfsevenement? Dan is een vouwbare afvalzakhouder of een variant op wieltjes geschikt. Afvalzakhouders zijn namelijk makkelijk mee te nemen of te verplaatsen door het lichte gewicht van de houders. Ideaal als u bijvoorbeeld afval wilt verzamelen op een (tijdelijke) evenementenlocatie. Bij het in gebruik nemen van zo’n afvalsysteem kunt u snel afvalzakken omwisselen, handig als er veel afval verwijderd moet worden in een kortere periode. Gebruikt u de vuilzakhouder even niet? Sommige van onze houders zijn opvouwbaar en daardoor makkelijk op te bergen!

Naast het net genoemde, zijn ook afvalbakken voor het sanitair, vuilnisbakken voor buiten en de toebehoren bij CleanDeal te verkrijgen. Met het gebruik van een buitenafvalbak is het makkelijker om afval op het gehele bedrijfsterrein weg te kunnen gooien. Zo blijft uw bedrijfsomgeving er altijd netjes en verzorgd uitzien. Buitenafvalbakken zijn bestand tegen verscheidene weersinvloeden en daarom ook ideaal voor plaatsing op een speelplaats of pleintje.

Buitenafvalbak

Welke afmetingen moet mijn afvalbak hebben?

Afmeting afvalbak

Ons assortiment bevat afvalbakken in alle soorten maar ook maten: groot of klein, vierkant of rond,… De inhoud van de afvalbakken varieert van 1,5 liter tot 189 liter en alle gangbare formaten ertussenin. Een kleiner formaat is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld toiletruimtes, grotere formaten voor ruimtes waar veel afval tegelijkertijd weg moet.

Welke kleur afvalbak neem ik het best?

Ook is er een verschil in kleur. Als u op zoek bent naar een afvalbak die meer in het zicht wordt geplaatst, kan dat namelijk van groot belang zijn. U heeft dan ook de keuze uit heel wat kleuren: aluminium, rvs, antraciet, beige, blauw, geel, grijs, groen, rood, wit of zwart. Gaat u op de werkvloer voor een luxueuze uitstraling, dan is een vuilbak in roestvrij staal geschikt voor u.

Hecht u daar minder waarde aan? Dan sluit een kunststof afvalbak hoogstwaarschijnlijk beter aan bij uw behoeften.


Welke merken afvalbakken zijn er?

Ten slotte zijn er in het CleanDeal-assortiment verscheidene merken opgenomen. Het gaat meer bepaald om merken als Allibert, Carro, Rubbermaid, Katrin, Kimberly Clark, SatinoTork en Vileda. Bent u op zoek naar toebehoren of afvalzakken voor uw afvalbak? Bekijk het gehele assortiment.

De perfecte zak voor uw afvalbak?

Lees er alles over op deze pagina