Profline

CleanDeal biedt verschillende Prof Line producten. Het gaat meer bepaald om vaatwasmiddelen, wasmiddelen, wasverzachters, vlekkenverwijderaars, ontgeurders en inox reinigers.

Seifar, de producent van de Prof Line producten, is welgekend voor het produceren van reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Het gamma bestaat uit milieuvriendelijke producten, die handbeschermende stoffen bevatten. De corrosiebestendige ingrediënten in de producten beschermen bovendien uw apparatuur en geven het een langere en betere levensduur.

Als specialist in de ontwikkeling en productie van de middelen biedt Seifar een totaalconcept in hygiëne aan. Als meerwaarde biedt ze ook de volledige ondersteuning voor de eindgebruikers. Zo stelt de producent productinfo en veiligheidsbladen ter beschikking, biedt zij doseerapparatuur en stelt ze een professioneel hygiëneplan op.

Omdat het haar permanente betrachting is om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een economisch verantwoorde prijs, laat Seifar ten slotte regelmatig vergelijkende tests uitvoeren met Europese topmerken.

lees meer
7 resultaten
  • «
  • 1
  • »
Prof Line Hygienic Detergent, sterk geconcentreerd handafwasmiddel voor dieptereiniging. Zacht voor de handen en geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie.
Verkocht per doos met 3 cans van 5 liter
38,99
Prof Line Prof Line
Vlekkenverwijderaar
Fles van 750ml
7,99
Prof Line Prof Line
Vloeibaar wasmiddel
Can van 5 liter
25,99
Prof Line Prof Line
Wasverzachter
Can van 5 liter
13,99
Prof Line Prof Line
Zorgt voor de bescherming en het onderhoud van inox oppervlakken zoals afwasmachines, kookketels, bereidingsapparatuur, snijmachines, gamellen, armaturen, …
Verkocht per fles van 750ml
11,99
Prof Line Prof Line
Neutrale wasverzachter
Can van 5 liter
13,99
Prof Line Prof Line
Verkocht per fles van 750 ml
8,99
Prof Line Prof Line
7 resultaten
  • «
  • 1
  • »