Tork zeep

Het CleanDeal-assortiment bevat heel wat kwaliteitsvolle zeep van Tork. Het gaat daarbij zowel om vloeibare zeep (S1 & S2) en schuimzeep (S3, S4 & S34), zeep voor kleine (500 ml) en grote dispensers (1000ml) als om zeep voor manueel te bedienen dispensers en dispensers met elleboogbediening.

Alle Tork-zeep is effectief, geschikt voor dagelijkse reiniging en beschermend voor de handen. Bovendien heeft de zeep een aangename geur en is ze spaarzaam in gebruik; ideaal voor het sanitair in kantoren, restaurants en hotels.

Naast handzeep behoren ook de hair- and bodyzeep, hand- and bodylotion en alcoholgel tot het gamma van Tork. De eerstgenoemde is een mix van zeep en shampoo voor lichaam en haar, ideaal voor gebruik in sportfaciliteiten en scholen. De hand- and body lotion is perfect te gebruiken voor handen die vaak gewassen moeten worden. Ze bevat namelijk voedende bestanddelen die de huid weer zacht, soepel en extra beschermend maken. De alcoholgel is dan weer perfect om de handen snel te zuiveren en te desinfecteren wanneer handenwassen niet mogelijk is. 

Informatie over in welke dispenser de zeep past, vindt u in de productomschrijvingen op onze website. Onder elke zeep staan daarnaast ook de geschikte dispensers afgebeeld.

Interesse? Neem een kijkje in ons assortiment. De zeep worden doorgaans per doos van zes flacons verkocht.

Snel en goed geregeld

Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste zeep te kiezen. Daarom kunt u iedere werkdag van 7.00-19.00 bij onze specialisten terecht voor persoonlijk en deskundig CleanAdvies. Bovendien bieden we u gratis verzending vanaf €50,-. Wat u vóór 21.00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag al in huis.

Kies dus gauw zeep van Tork, dan zorgen wij dat die snel bij u bezorgd wordt!

lees meer
11 resultaten
  • «
  • 1
  • »
Tork Premium Soap Foam Mild
Schuimende handzeep, gemakkelijk te verdelen en zeer zuinig in gebruik, speciaal voor drukbezochte wasruimten, zacht voor de huid en dermatologisch getest.
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000 ml.
81,-
Tork Premium Soap Liquid Mild
Universele milde handzeep, dermatologisch getest. (Mevon 55)
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000ml.
38,99
Tork vloeibare handzeep Olie en Vet verwijdert vuil, olie en vet, en is ontwikkeld met een vetoplossend ingrediënt dat zeer effectief maar toch zacht voor de huid is.
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000ml.
46,99
Tork Premium Soap Foam Extra Mild Non-Perfumed
Schuimende handzeep die zich door het milde schuim gemakkelijk over de handen laat verdelen.
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000 ml
87,-
Tork Luxury Soft Foam Soap
Verkocht per doos met 4 flacons van 800 ml
69,99
Tork Premium Soap Liquid Hair and Body
Universeel gecombineerd zeep- en shampooproduct voor lichaam en haar, milde samenstelling, dermatologisch getest.
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000ml.
43,99
Tork Premium Lotion Hand and Body Dry and Sensitive Skin, lotion voor hand en body voor de normale, droge en gevoelige huid, beschermt en herstelt de natuurlijke huideigenschappen door voedende bestanddelen, geur- en kleurstofvrij.
Verkocht per doos met 8 flacons van 500 ml.
56,99
Lotus Professional Spray Soap, vloeibare handzeep, in vier varianten verkrijgbaar, door de unieke dispenser kostenbesparend: tot wel 60% minder zeepverbruik
Verkocht per doos met 6 flacons van 800 ml
56,99
Tork Premium Soap Liquid Mini Mild
Universele milde handzeep in handzame 500 ml- verpakking, dermatologisch getest.(Mevon 55)
Verkocht per doos met 8 flacons van 500 ml
30,99
Tork Premium Soap Liquid Extra Mild Non-Perfumed
Zeer milde handzeep voor het veelvuldig wassen van handen, geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en dermatologisch getest. (Mevon 77)
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000ml.
44,99
Tork Premium Soap Liquid Extra Hygiëne HD
Handzeep voor perfecte en extra handhygiëne, geur- en kleurstofvrij en voorzien van het Nordic Swan-ecolabel. (Mevon 88)
Verkocht per doos met 6 flacons van 1000ml.
46,99
11 resultaten
  • «
  • 1
  • »