Alcoholgel

Naast vloeibare zeep en schuimzeep bevat het CleanDeal-assortiment ook geurloze alcoholgel, zowel voor afzonderlijk gebruik als voor gebruik in dispensers. Dergelijke alcoholgel is ideaal om de handen snel te zuiveren en te desinfecteren in situaties waarin handen wassen niet mogelijk is. De gel bestrijdt namelijk bacteriën, schimmels en virussen. Om die reden is deze ook erg geschikt voor gebruik in de voedingssector. De alcoholgel is goedgekeurd volgens de Europese norm.

Desondanks de desinfecterende werking is de alcoholgel huidvriendelijk omdat er huidbeschermende en –bevochtigende bestanddelen aan toegevoegd zijn.

Informatie over in welke dispenser de flacons alcoholgel passen, vindt u in de productomschrijvingen op onze website. Onder de alcoholgel staan daarnaast ook de geschikte dispensers afgebeeld.

Interesse? Neem een kijkje in ons assortiment. De alcoholgel is verkrijgbaar per doos van zes flacons of per can van 5 liter.

Snel en goed geregeld

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de juiste alcoholgel te kiezen. Daarom kunt u iedere werkdag van 7.00 tot 19.00 uur bij onze specialisten terecht voor persoonlijk en deskundig CleanAdvies. Bovendien bieden we u gratis verzending vanaf €20. Wat u vóór 21.00 uur bestelt, heeft u de volgende werkdag in huis.

Kies dus gauw de alcoholgel van uw voorkeur, dan zorgen wij dat die snel bij u bezorgd wordt!

lees meer