Keukenreiniging

In de keuken speelt hygiëne een enorm belangrijke rol. Daarom vindt u bij CleanDeal allerlei professionele keukenreinigers. Daartoe behoren allesreinigers, keukenvloerreinigers, ovenreinigers, ontkalkers, glas- en oppervlaktereinigers, rvs-reinigers, ontvetters, ontsmettingsmiddelen en schuurcrѐme. CleanDeal biedt met andere woorden heel wat geschikte producten voor uw keuken. U bent verzekerd van een optimaal schoonmaakresultaat met producten van merken als 3M, Actiff, Kenolux, Prof Line en Regenit. Ten slotte bevat het assortiment ook heel wat producten die voldoen aan de HACCP-wetgeving.

lees meer
13 resultaten
Kenolux Shine is een gebruiksklaar onderhoudsmiddel voor roestvrij staal in een spuitflacon van 1 liter.
Verkocht per fles van 1000ml
12,99
Kenolux Kenolux
Reinigt, polijst en beschermt in een bewerking. Het verwijdert snel en eenvoudig vuil, aanslag en vingertasten.

23,99
3M 3M
Kenolux Decalc is een zure reiniger voor de verwijdering van kalkaanslag op keukenapparatuur, materialen en vaatwasmachines. Door zijn speciale formule tast dit product geen koper aan.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop.
31,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Glass is een gebruiksklare spray voor het streeploos reinigen van glas en andere waterbestendige harde oppervlakken. Bevat geen parfum of kleurstoffen en is hiermee voedingsgeschikt.
7,71
Kenolux Kenolux
Zorgt voor de bescherming en het onderhoud van inox oppervlakken zoals afwasmachines, kookketels, bereidingsapparatuur, snijmachines, gamellen, armaturen, …
Verkocht per fles van 750ml
11,99
Prof Line Prof Line
Kenolux Glass is een geconcentreerd product voor het streeploos reinigen van glas en andere waterbestendige harde oppervlakken. Bevat geen parfum of kleurstoffen en is hiermee voedingsgeschikt.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop
20,99
Kenolux Kenolux
Neutrale, sterk geconcentreerde reiniger voor alle soorten oppervlakken en vloeren.
Sterk geurende reiniger met langdurig effect. Kan manueel en in machines gebruikt worden.
33,99
Kenolux Kenolux
Schuurcrème Actiff voor veelvuldig gebruik 750 ml
4,99
Actiff Actiff
Kenolux Grill is een krachtig alkalisch detergent in gebruiksklare vorm geschikt om friteuses, grills en ovens te reinigen.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop.
26,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Floor is een ontvettende vloerzeep voor grootkeukens, voedingsindustrie en werkplaatsen. Manueel of machinaal te gebruiken.
De jerrycan heeft een afsluitbare schroefdop.
27,99
Kenolux Kenolux
Kenolux Grill is een krachtig alkalisch detergent in gebruiksklare vorm geschikt om friteuses, grills en ovens te reinigen. Door de rode sproeier kunt u Kenolux Grill makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen spuiten.
8,99
Kenolux Kenolux
Renegite ontkalkingsmiddel
Pak van 15 zakjes

12,99
Renegite Renegite
13 resultaten